Activiteiten rond het thema ICT:
ICT & Didactiek
Computer vaardigheden
Begeleiding ICT visie in de school
ICT & voor managers en leidinggevenden

Een vaardigheid niet beheersen is niet erg.
Een vaardigheid niet willen leren te beheersen plaatst je buiten de groep.

ICT en de wet BIO
Als eenmaal op een school besloten is om computers in het leerproces in te zetten, dan houdt dat voor veel docenten in dat zij hun competenties moeten uitbreiden. Met name de competenties 1-4 zijn inhoudelijk anders bij de inzet van ICT. In de diverse cursussen en trainingen komen deze 4 competenties aan bod.
Voor veel docenten is het een uitdaging om met computers in de les aan de slag te gaan. Veel leerlingen lijken meer van computers af te weten! Dat is maar schijn, leerlingen zijn meestal bedreven in een enkel spel of applicatie, maar weten weinig van de basis.

Wij kunnen zowel basiscursussen als cursussen voor gevorderden verzorgen over ICT en Didactiek, maar ook over veel educatieve software pakketten..
Elke cursus en training van Delta-Plus wordt in principe op maat gemaakt en aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

De computer in de beroepspraktijk
In veel beroepssituaties is de computer niet meer weg te denken. Wij hebben basisvaardigheidstrainingen en trainingen voor gevorderden. [Top]

De Begeleiding ICT Visie en Beleid helpt u op weg om een visie te ontwikkelen en beslissingen te nemen t.a.v. ICT op uw school. Samen werken we concrete plannen uit. Dat kan een plan zijn voor de aanpak van het beleid, maar ook de gehele introductie van computers/devices en/of de bijbehorende educatieve software. Een beleidsplan is in elk geval één van de resultaten. [Top]

De cursus ICT en leidinggeven helpt managers en leidinggevenden om een beter inzicht te krijgen in het gebruik van ICT voor hun medewerkers.
Wat betekent het om een nieuwe applicatie in de organisatie te introduceren. Wat is er nodig voor een goede introductie en hoe bewaak je dat het instrument goed gebruikt wordt? [Top]

Voor meer informatie:
bel: 030-699 4421 email: info@delta-plus.nl