Taal en Rekenen – 2016

Delta-Plus adviseert en begeleidt scholen om hen te helpen de taal- en rekenvaardigheden van hun leerlingen op het gewenste niveau te brengen. Als u nog geen (afgerond) beleidsplan Taal en Rekenen heeft, adviseren wij graag de beleidsmakers van uw school. Naast samenwerken om tot een beleidsplan te komen, kan het advies ook gericht zijn op het implementatie traject. De vragen die daarbij beantwoord kunnen worden gaan over welke hulpmiddelen ingezet worden, of er eerst een pilot wordt uitgezet en wie in de pilot mee doet, of dat iedereen mee doet. D.m.v. Big Data analyses kunnen wij trends en verschijnselen aan het licht brengen.

Naast advies kan Delta-Plus ook praktische ondersteuning bieden. Zoals bij de uitvoering van 0-metingen en vervolgmetingen Taal en Rekenen. Delta-Plus kan ondersteuning bieden in het totale traject van testen voorbereiden en begeleiden tot en met de resultaten uitwerken. Delta-Plus produceert heldere, op maat gemaakte testrapporten voor alle niveaus: de docenten, de leerlingen, de ouders, het zorgteam en het management team. De docenten wordt veel werk bespaard door het op basis van de testresultaten opgestelde handelingsplan en didactisch oefenplan.

U wist dit allang, maar uit onderzoek blijkt dat de docent onmisbaar is voor de leerlingen. De docent stimuleert en motiveert de leerling. Het is geen schande als een docent niet weet hoe een software programma werkt, daar zijn trainingen voor. U bent bij ons aan het juiste adres voor trainingen en didactisch advies in het gebruik van educatieve software. Niet alleen een knoppen les, maar ook hoe de software in de les is in te zetten. Met het resultaat kunt u de leerlingen helpen bij het ontwikkelen van hun  vaardigheden van taal en rekenen.

Met de on-the-job trainingen kunnen applicatie beheerders en interne coaches opgeleid worden om de docenten te ondersteunen. Delta-Plus werkt al vele jaren nauw samen met Muiswerk Educatief. Hun producten kennen wij van haver tot gort. Wij laten u graag zien welke unieke analyses en rapportages wij voor docenten, managers en ouders kunnen maken. Zie bijvoorbeeld de productkaarten op de download pagina.

Misschien heeft u een voorkeur voor andere producten? Delta-Plus helpt u ook graag om die producten optimaal en efficiënt in te zetten. Het is ons vak om de vertaling te maken van product naar gebruik, zelfs als het product ook nieuw voor ons is. Met onze ondersteuning en trainingen maakt u een snelle start om tot betere resultaten te komen.

Big Data is hot. Het wordt vooral gebruikt om klantengedrag te analyseren en daaruit verkoopstrategieën te ontwikkelen. Wist u, dat uit de gegevens van uw online test- en/of oefenprogramma het gedrag van leerlingen is te analyseren? Delta-Plus is daar bijzonder bedreven in. Wij helpen u graag.

Klik hier voor INFORMATIE of OFFERTE aanvraag
Wilt u direct en persoonlijk contact, bel dan het nummer onder aan de pagina. Wat uw vraag ook is, de kans is groot dat wij samen met u een oplossing vinden.

Facebooktwitterlinkedin